MaaS-DK: Accelerator for Delemobilitet i Danmark

Accelerator for Dansk Delemobilitet

En projektorganisering med tre søjler som tilsammen kan accelerere udviklingen af MaaS i by og på land:

  • Kampagner: Konvertering af bilister til mobilister
  • Infrastruktur for MaaS: Hvad skal der til for at skabe en åben markedsplads for delemobilitetsservices i Danmark. Hvem kan med fordel bidrage med hvad?
  • Innovation: Forskning og udvikling af MaaS teknologier og services samt eksportfremstød

MaaS-DK Mission

At skabe et nationalt åbent øko-system med et samlet marked for mobilitetsservices.
Det skal være nemt og enkelt at benytte offentlig transport og private delemobilitetsløsninger som et reelt og attraktivt alternativ til den privatejede bil

Økosystem for Delemobilitet

Synliggør din virksomhed som en del af MaaS økosystem for delemobilitet. Skriv til sos@sfmcon.com med MaaS-DK i emne felt. Oplys virksomhedsnavn, web,  kontaktperson navn, telefonnummer email samt rolle i økosystemet. (vil blive publiceret på MaaS-DK til fri benyttelse). Næste skridt er at visualisere Økosystemet for delemobilitet med logoer fra alle aktører.

ITS World Congress 2018

Synliggør dansk delemobilitet økosystem live på en fælles dansk stand på ITS 2018. Vær med til at  sælge dansk innovation, viden, forskning, delemobilitetskoncepter og MaaS-Tech.

Opening the walled gardens of mobility data

Less than two months to deadline for publishing more mobility data through National Access Points   Open mobility data, following service level 2 of the MMTIS regulation, shall be published, and made available through the NAP by all mobility actors in scope no later...

read more